Projektleder til grønne teknologier i fjernvarmesystemet [Denmark]


 

I HOFOR arbejder vi målrettet på at sikre en CO2-neutral og konkurrencedygtig fjernvarme. Desuden skal fjernvarmen være flerstrenget, idet det giver robusthed og fleksibilitet. Derfor står vi overfor i de kommende år at skulle etablere en række nye teknologier i fjernvarmesystemet, herunder varmepumper, elkedler, overskudsvarme, varmelagre, decentrale producenter og geotermisk varme. Et særligt fokusområde er de elbaserede fjernvarmeløsninger og deres kobling til elsektoren samt hvordan vi kan lave smarte koblinger over imod øvrige områder. Du vil komme til at spille en vigtig rolle i fremtidens spændende projekter og være med til at realisere den grønne omstilling.

Projektledelse indenfor for analyse af nye varmeproduktionsenheder
Som vores nye projektleder i planlægningsafdelingen for fjernvarme kommer du til at stå i spidsen for projekter i erkendelses- og analysefasen. Målet er, i tæt samarbejde med både interne og eksterne samarbejdspartnere, at identificere de gode projektmuligheder samt analysere projekterne både teknisk og økonomisk som grundlag for, at der kan træffes beslutning om videre gennemførelse.

For at sikre at projekterne lykkes, skal du sørge for et tæt samarbejde og koordinering med andre afdelinger i HOFOR, herunder projektafdelingen og driftsafdelingen, og en god overlevering af projekterne, når de går videre til næste fase.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Indpasning af nye teknologier i fjernvarmesystemet, herunder varmepumper, elkedler, overskudsvarme, varmelage, decentrale producenter og geotermisk varme
  • Identifikation af projektmuligheder
  • Analyse af projekterne, herunder kortlægning af tekniske, økonomiske og regulatoriske forhold som har betydning for projekterne
  • Udarbejde beslutningsgrundlag og business cases for varmeproducerende teknologier, herunder varmepumper, overskudsvarme og spidslast
  • Deltagelse i udviklings- og demonstrationsprojekter

Erfaring med energiteknologier og energiplanlægning samt projektledelse
Vi forventer, at du er ingeniør eller har en anden solid teknisk baggrund. Vi ser gerne, at du har erfaring indenfor udvikling og indpasning af nye teknologier i fjernvarmesystemet, f.eks. fra en rådgivningsvirksomhed.

Derudover forventer vi at du har:

  • Et bredt kendskab til energiteknologier, herunder varmepumper, lavtemperaturfjernvarme og integration af overskudsvarme
  • Viden om energisektoren og den igangværende omstilling af el- og fjernvarmesystemet til vedvarende energi
  • Kendskab til de lovgivningsmæssige rammer på energiområdet, herunder reguleringen på varmeområdet
  • Er en erfaren projektleder

Vi forventer derudover, at du er grundig og ansvarsbevidst og sætter pris på det gode samarbejde. Du er i stand til at arbejde selvstændigt og følge dine projekter og opgaver til dørs. Da planlægningsafdelingen arbejder på tværs af fagligheder, både internt og eksternt, er det vigtigt, at du formår at skabe gode relationer til mange forskellige kolleger og kan kommunikere teknisk svære problemstillinger til andre faggrupper.

10 dygtige kolleger er klar til at byde dig velkommen
Du bliver en del af sektionen Varmeproduktion og -forbrug, der består af 10 fagligt passionerede kollegaer, som er vores gode grundlag for daglig sparring og forskellige bidrag til vores arbejde med at sikre en CO2-neutral og konkurrencedygtig fjernvarme. Hverdagen i sektionen er kendetegnet ved, at det skal være sjovt at gå på arbejde samtidigt med at vi lægger os i selen for at komme i mål med de gode fjernvarmeløsninger. Vi lægger i sektionen stor vægt på samarbejde, sparring og vidensdeling. Du vil referere til sektionslederen.

Sektionen er en del af den samlede planlægningsafdeling for fjernvarme med i alt 30 engagerede medarbejdere, som bl.a. også omfatter sektionen Varmenet. Sammen arbejder vi med varmeproduktion, net, forbrug, varmekøb, planlægning samt optimering af Københavns samlede fjernvarmesystem.

Du kan læse mere om vores medarbejdergoder her

Bliv en del af HOFOR og vær med til at gøre en forskel
Er du klar til nye muligheder, så ser vi frem til at modtage din ansøgning senest den 11. december 2023. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Thomas Engberg Pedersen, sektionsleder, 2795 4406 og/eller thep@hofor.dk.

Er jobbet ikke det rette match for dig?
Hvis dette job ikke er det rette match for dig, vil vi opfordre dig til at dele jobannoncen med andre i dit netværk, der kunne finde stillingen interessant. Tag også et kig på vores andre ledige stillinger her - måske vi har det rette job til dig.

I HOFOR går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en mangfoldig og inkluderende virksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke.
Vi ønsker at skabe lige muligheder for alle samt sikre en retfærdig rekrutteringsproces. Derfor bedes du undlade at vedhæfte et billede.




I HOFOR bliver du en del af en fælles vision: Vi vil skabe bæredygtige byer. Vi er Danmarks største lokale forsyner. Et team på mere end 1400 medarbejdere, der sørger for vand, gas og varme til mere end en million mennesker i Hovedstadsområdet. For eksempel er det os, der sikrer, at havnebadet, du hopper i om sommeren, er rent. Vi gør hverdagen lidt bedre og nemmere, men vi har også store ambitioner for morgendagen: Vi skal forbruge klogere og byen skal være bæredygtig. Det arbejder vi bl.a. på ved at investere i vindmøller, lave smarte skybrudsløsninger og opdyrke gode relationer – med andre organisationer, politikere og lokale mennesker. I HOFOR er vi altid undervejs med et nyt, spændende projekt. Så hvis du foretrækker handling frem for ord, kan vi slet ikke vente med at få dig med på holdet.

Ansøgningsfrist
11-12-2023
Kategori
Projekt- og byggeledelse
Arbejdssted
Hovedkontoret, Ørestads Boulevard 35, 2300 København
Hjemmeside
hofor.dk/
Kontakt
Thomas Engberg Pedersen
Sektionsleder, Varmeproduktion og -forbrug
E-mail
2795 4406

$ads={2}


 

.

$ads={1}

Post a Comment

Previous Post Next Post

نموذج الاتصال