Projectleider TU Eindhoven [Netherlands]


 
Be a hero

Voor het Projectbureau van de TU/e zijn wij op zoek naar een Projectleider die meebouwt aan diverse nieuwbouw en renovatie projecten. Hierbij kun je denken aan de bouw van laboratoria waar baanbrekend onderzoek wordt gedaan, renovatie van aan campus of de nieuwbouw van een nieuwe faciliteit. Het team waarin je werkt bestaat uit 4 Projectleider/Projectmanagers die samen de verschillende aspecten van deze opgave tot een goed einde brengen. Wij zoeken dan ook een Projectleider met ervaring in projecten in de bouw, van definitie- tot en met nazorgfase en dan met name in het overzicht houden op het totaal vanuit de GOTIK aspecten van het project. Het werken in dienst van de TU/e vraagt een zekere organisatie sensitiviteit en je denkt als projectleider lange termijn waarin je de belangen van de verschillende stakeholders goed vertegenwoordigd en managed.

De projectleider is verantwoordelijk voor:

$ads={1}

  • het definiëren, uitvoeren, bewaken en opleveren van verschillende projecten.
  • de vertaling van de behoefte van de opdrachtgever en gebruiker naar een heldere projectdefinitie en geschikte projectorganisatie;
  • alle aspecten binnen de projectbeheersing, zodanig dat de geformuleerde projectdoelstellingen binnen de randvoorwaarden van kosten, kwaliteit, tijd, organisatie en communicatie worden gerealiseerd.

In deze functie ligt het zwaartepunt op het totaal overzicht houden over het gehele project, inclusief alle randvlakken. Hierbij speelt ook het bestuurlijke proces van commitment, draagvlak en besluitvorming organiseren een cruciale rol. Als Projectleider stuur je op de overall planning, je organiseert de definiëring van de scope voor zover deze nog niet vastgesteld is, bewaakt deze en stuurt integraal op financiën. Op dit alles leg je pro-actief verantwoording af aan de het MT van Dienst Huisvesting, maar ook aan de bestuurlijke organen.

Benefits
  • een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
  • maar liefst 41 vrije dagen bij een fulltime dienstverband;
  • het fulltime brutosalaris per maand is afhankelijk van kennis en ervaring, minimaal € 3.000,- en maximaal €5000,- (schaal 9 of 10 cao NU);
  • vaste 13e maand (8,3% van het jaarsalaris);
  • De TU/e biedt verder uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden aan, o.a. kinderopvang en uitstekende sportfaciliteiten op de campus.
Blauwdruk bedrijf

De Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) is een vooraanstaande onderzoeksuniversiteit die zich richt op engineering, science & technology. De universiteit maakt momenteel een sterke groei door, wat leidt tot een uitbreiding van de TU/e campus. Deze ontwikkeling maakt de campus tot een aantrekkelijke hotspot voor studenten, onderzoekers, ondernemers, investeerders en hightech bedrijven, met moderne offline en online faciliteiten. Een van de belangrijkste diensten van de TU/e is de Dienst Huisvesting, waar ongeveer 50 medewerkers werken. Deze dienst is verantwoordelijk voor de vastgoedontwikkeling en het parkmanagement van de 75 hectare grote campus met daarop 300.000 m2 vastgoed!. Daarnaast verzorgt de Dienst Huisvesting het projectmanagement en het beheer van alle gebouwen, installaties en infrastructuur op de TU/e. In de afgelopen jaren heeft de Dienst Huisvesting al vier grote projecten succesvol afgerond, waaronder de renovatie van het Atlas Gebouw, het meest recente project.

Bouwstenen voor succes
  • die minimaal hbo+ werk- en denkniveau heeft, en bij voorkeur een opleiding richting Bouwkunde of vergelijkbaar;
  • ervaring heeft met het neerzetten van een projectorganisatie;
  • kennis en ervaring heeft op het gebied van projectmanagement, risicomanagement, aanbestedingen en financiën (kosten en baten);
  • kennis en ervaring heeft met grote projecten en vergelijkbare complexe opgaven (projecten met een multidisciplinair karakter, het managen van verschillende belangen);
  • beschikt over de competenties: analytisch vermogen, kostenbewust handelen, verbindend leiderschap, resultaatgerichtheid en overtuigingskracht.

$ads={2}


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

نموذج الاتصال