Maritim specialist til Kapacitetscenter MCM- og undervandssystemer [Denmark]


 

Til Kapacitetsansvarlig Maritim (KAMA), forretningsområde Våben- og Elektroniksystemer har vi brug for en overværkmester med solid maritim baggrund til et selvstændigt og alsidigt job.

Om os

Vi arbejder med maritim ammunitionsrydning og undervandssystemer. Vi løfter ”fra vugge til grav ansvaret” for kapacitetscentrets materielsystemer.
Vi har ansvaret for den daglige drift herunder materielberedskabskravene, ligesom vi har lead på og deltager i en lang række materielprojekter indenfor fagområderne.

Vi har et højt fagligt miljø, gode kollegaer og stor indflydelse på fremtidens Forsvar indenfor vores særlige fagområder.

Vores arbejdsdag er afhængig af, at vi udviser tillid og respekt for hinanden. Vi forventer, at alle gør deres bedste. Det er legitimt at begå fejl, men det forventes også, at vi åbent og ærligt drøfter hvorledes vi bliver bedre i den fremadrettede opgaveløsning. Omgangstonen er afslappet og uformel. Vi har domicil i Ballerup, men denne stilling har fast arbejdsplads i Frederikshavn. Der er en del rejseaktivitet i sektionen.

Om stillingen

Du vil skulle arbejde med controlling og kvalitetssikring på materielrelaterede aktiviteter i det nordjyske område samt deltage i udarbejdelse af det tekniske grundlag for materielanskaffelser og for egenproduktionen ved både interne og eksterne leverandører/værksteder.

Alt efter dine faglige kompetencer vil du blive tildelt rollen som primær teknisk sagsbehandler på respektive VUV materielsystem (-er). Ligesom du kan tildeles roller som henholdsvis projektleder eller teamleder i FMI materielprojekter.

Et af de væsentligste mål for stillingen er, at vi får et langt bedre overblik og styringsgrundlag for materielaktiviteterne (inkl. lagre m.v.). Du vil skulle arbejde meget selvstændigt, men vil fysisk være placeret blandt vores øvrige kollegaer i Frederikshavn, herunder, bl.a. skibsinspektører fra KAMA´s forretningsområde Platform. Du vil få en stor kontaktflade til kollegaer på forsvarets værksteder samt ved stabene og skibene i Frederikshavn.

Endvidere vil du få opgaver vedr. styring og kvalitetssikring af udført arbejde og leverancer, herunder teknisk dokumentation, installationspolitikker samt det maritime systemkontrolregime.
Du vil kunne udpeges som kapacitetscentrets tilsynshavende/kontaktperson ved værftshold for bl.a. MCM- (Mine Counter Measures) og søopmålingsenheder, fregatter m.fl.

Om dig

Du har en erhvervsfaglig uddannelse indenfor elektronik som du har suppleret med akademiuddannelsen i ledelse eller anden ledelsesmæssig uddannelse på tilsvarende niveau.

Vi forventer, at du har en maritim baggrund og erfaring med de materielsystemer, som vi arbejder med. Det er et krav, at du har SAP kompetencer indenfor især materiel og økonomi.

Du har erfaring med at ”taste og udføre controlling” (i bl.a. SAP), har ledelseserfaring fra en lignende stilling og besidder evnen til ”at gå forrest” og få opgaverne løst. Du skal besidder en vis ”pondus” (faglighed, kommunikative og ledelsesmæssige kompetencer) i forhold til mødet med kunder og brugere.
Du har gode dansk og engelsk kundskaber såvel mundtligt som skriftligt.

Ansættelsesvilkår

Du ansættes og aflønnes efter den til enhver tid gældende relevante overenskomst.

Som overværkmester ansættes du på tjenestemandslignende vilkår i henhold til den til enhver tid gældende aftale mellem CO10, Centralforeningen for Stampersonel og Forsvarsministeriets Personalestyrelse.
Alt efter dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg. Til stillingen hører en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Dit faste tjenestested vil være i Frederikshavn.

Kontakt og ansøgning
Du er meget velkommen til at høre mere om stillingen hos orlogskaptajn Henrik Bangsborg på telefon 7257 1365 / 2010 1237 (mobil).

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Anders Erik Filtenborg på telefon 7281 9178.

Ansøgningsfristen er 11. september 2023.
Samtaler forventes afholdt løbende og senest i ugen efter fristen, så send gerne din ansøgning allerede i dag.
Vi ser meget frem til at høre fra dig!

Vi forventer tiltrædelse pr. 1. oktober 2023 eller snarest derefter.

Du søger via linket. For at kunne komme i betragtning, anmodes du om at vedhæfte ansøgning, CV og evt. uddannelsesbevis - meget gerne i pdf. format.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

OM FORSVARSMINISTERIETS MATERIEL- OG INDKØBSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) er en styrelse under Forsvarsministeriet.
FMI har ansvaret for det samlede forsvars og beredskabs materiel, IT og cybersikkerhed. Det er os, der anskaffer, driver og bortskaffer materiel og IT for såvel Hæren, Søværnet, Flyvevåbnet, Arktisk Kommando, Specialoperationskommandoen, Hjemmeværnet, Beredskabsstyrelsen og resten af Forsvarsministeriets koncern. Desuden bistår vores IT-medarbejdere dagligt i at modstå de cyberangreb, Forsvarsministeriets koncern udsættes for.

Vi er ca. 2.500 civile og militære medarbejdere fordelt over hele Danmark, og vores hovedkvarter ligger i Ballerup.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk og om os på www.fmi.dk.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk

GENEREL INFORMATION


Tjenestested

Frederikshavn, Danmark

Geografi

Region Nordjylland

Organisation/Værn

Civil

Funktionsniveau

C300

Ansøgningsfrist

11.09.2023

Indrykningsdato
24.08.2023

$ads={2}


 

.

$ads={1}

Post a Comment

Previous Post Next Post

نموذج الاتصال