Projektihankintapäällikkö [Finland]


 

$ads={1}

Haemme useille paikkakunnille

PROJEKTIHANKINTAPÄÄLLIKKÖÄ

Onko sinulla kokemusta projektihankinnoista teollisuuden projekteissa, ja etsit urallesi seuraavaa askelta? Liity joukkoomme monimuotoisten hankkeiden projektihankintapäälliköksi! Tehtävässä toimit moniosaajaryhmän jäsenenä, vastaten asiakasprojektiemme hankintojen vetämisestä.

Työyhteisössämme vallitsee hyvä, toisiamme tukeva yhteishenki, jossa sinulla on mahdollisuus oppia uutta, tuoda oma osaamisesi ja persoonasi osaksi toimintaamme ja kehittyä urallasi kiinnostuksesi mukaisesti. Swecolla toteutamme ratkaisuja, joissa sinulla on mahdollisuus olla mukana luomassa omaa tulevaisuuttamme; olemme vahvasti mukana esimerkiksi energiamurrokseen liittyvissä huippuprojekteissa. Täsmällisemmän toimenkuvauksen sovimme kiinnostuksesi, osaamisesi ja kokemuksesi pohjalta.

Projektihankintapäällikkönä tehtäviisi kuuluu mm.:

  • vastaat hankintastrategian laatimisesta osana projektisuunnitelmaa
  • johdat, ohjaat ja valvot hankintatoimintaa projektissa
  • vastaat hankintojen laadukkaasta, vastuullisesta ja kustannustehokkaasta toteuttamisesta
  • vastaat hankintaprosessin läpiviennistä projektissa
  • vastaat hankintaneuvotteluista sekä sopimusten laatimisesta
  • vastaat projektin toimitusvalvonnan suunnittelusta ja toteuttamisesta
  • työskentelet projektissa tiiviissä yhteistyössä muun projektitiimin ja asiakkaan kanssa

Meillä on toimistoja useilla paikkakunnilla, joista voit valita sinulle kätevimmän sijainnin. Ensisijaisesti haemme projektihankintapäällikköä Helsingin, Kokkolan, Tampereen, Oulun, Vaasan, Turun, Porin, Kuopion tai Lappeenrannan toimistollemme. Työskentelemme hybridityömallin mukaisesti, lähi- ja etätyötä joustavasti yhdistäen.

Mitä lupaamme sinulle

  • Pääset osallistumaan ja jättämään kädenjälkesi vaihteleviin ja mielenkiintoisiin teollisuuden projekteihin Euroopan johtavassa suunnittelun ja konsultoinnin asiantuntijayrityksessä.

  • Meillä on sinua vastassa avoin, osallistava ja positiivinen ilmapiiri. Haasteita ei tarvitse ratkoa yksin; saat työssäsi tiiviisti yhteen hiileen puhaltavan tiimin tuen.

  • Panostamme osaamisesi kehittymiseen. Käytössäsi on ison organisaatiomme asiantunteva tukiverkosto koko Suomen laajuisesti sekä tarjoamme erilaisia urakehitysmahdollisuuksia. Monipuolisia koulutusmahdollisuuksia sinulle tarjoaa oman Sweco Akatemiamme koulutustarjonta.

  • Joustava, sinun arkeesi sopiva tapa tehdä töitä. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen kestävällä tavalla on meille tärkeää. Työtä teemme siellä, missä se on mielekkäintä – mielellämme myös toisiamme toimistolla kohdaten.

  • Monipuolinen ja kattava henkilöstöetukokonaisuus, jonka sisältöön pääset itse vaikuttamaan.

  • Transforming society together. Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Olet tärkeässä roolissa edesauttamassa ja mahdollistamassa liiketoimintaa, jossa konkreettisesti rakennetaan kestävämpää ja toimivampaa yhteiskuntaa päivittäisessä työssä, tuhansilla suunnittelupöydillä, työmailla ja studioilla ympäri Suomen. Omalta osaltasi vaikutat erityisesti energiamurroksen edistämiseen Suomessa.

Tutustu tarkemmin swecolaiseen työkulttuuriin: https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Sinulla on vankka osaaminen projektihankintojen vetämisestä teollisuuden projekteista. Tunnet teollisuuden sopimuskäytännöt ja sinulla on vahva sopimustekninen osaaminen. Omaat erinomaiset neuvottelu- ja yhteistyötaidot. Sinulla on positiivinen asenne ja proaktiivinen ote työntekoon, sekä halu oppia uutta. Sinulla on soveltuva tekninen tai kaupallinen korkeakoulututkinto (AMK-ins., KTM tai DI), hyvä IT-osaaminen, ja riittävä englannin kielen taito hoitaa tehtäviä myös kansainvälisessä ympäristössä.

Lisätiedot ja hakeminen

Heräsikö kiinnostuksesi? Lisätietoja tehtävästä Swecolla antaa Katri Immonen puh. 050 441 2084, katri.immonen(a)sweco.fi. Voit hakea tehtävään oheisen hakulinkin kautta ma 11.9.2023 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten ethän suotta jätä hakemustasi viime hetkeen.

Paikkakunnat: Helsinki, Kokkola, Tampere, Oulu, Vaasa, Turku, Pori, Kuopio, Lappeenranta


Swecon teollisuus ja energia -toimialan asiantuntijat tarjoavat korkealaatuisia konsultointi-, suunnittelu- ja projektinjohtopalveluja prosessi- ja energiateollisuudelle. Valjastamme osaamisemme energiamurroksen ja kestävän teollisuuden ja yhteiskunnan ratkaisuiksi.

Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 20 000 swecolaisesta 3 000 työskentelee Suomessa.

$ads={2}


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

نموذج الاتصال