Sairaanhoitaja, Kalasataman päihdepoliklinikka [Finland]


 
Tunnisteet
  • Vakinainen työsuhde
Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut, Kalasataman päihdepoliklinikka

$ads={1}

Haku päättyy 26.7.2023 16:00
Palkka 2699,62
Palvelussuhde 7.8.2023
Osoite Työpajankatu 14 A, Helsinki 00580
Julkaistu tänään
Työavain SOTEPE-02-248-23

Hei sairaanhoitaja,

Päihdepalvelujen asiakkaaksi tulon prosessi uudistuu 1.9.2023 alkaen. Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskukseen avataan asiakkaille päihdepoliklinikoiden yhteinen klo 8.30-15.30 auki oleva vastaanotto ilman ajanvarausta (VIA) ja puhelinpalvelu. Uudistuksen tavoitteena on helpottaa, sujuvoittaa ja yhdenmukaistaa helsinkiläisten pääsyä päihdepalveluihin ja hoitoon.

Palvelut on tarkoitettu täysi-ikäisille helsinkiläisille päihteiden käyttäjille ja heidän läheisilleen. Teemme monialaista yhteistyötä terveys- ja hyvinvointikeskuksen sekä muiden eri palveluiden kanssa. Tavoitteena on, että asiakas saa oikea-aikaista ja tarkoituksen mukaista hoitoa. Ajattelua ja toimintaa ohjaava viitekehys on toipumisorientaatio.

Sairaanhoitajan työhön kuuluu polikliininen vastaanotto ilman ajanvarausta -työskentely työparin kanssa ja puhelinpalveluun vastaaminen (polikliininen päihdeasiakkaan hoidon tarpeen arviointi, alkoholivieroitusarviot ja niiden polikliininen toteutus).

Haemme joukkoomme yhteistyökykyistä, joustavaa, oma-aloitteista, kehittämismyönteistä ja hyvät vuorovaikutustaidot omaavaa sairaanhoitajaa. Uudessa keskitetyssä palvelussa pääset kehittämään toimintaa yhteistyössä tiimin kanssa, jotta siitä saadaan asiakkaille helposti ja nopeasti saatava ja saavutettava palvelu.

Haastattelut ovat 31.7.2023 alkaen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Helsingin kaupungin sotessa olemme tehneet tietoisen valinnan tukea työntekijöidemme hyvinvointia ja palautumista liikkumisen avulla. Meillä pääset esimerkiksi henkilöstöalennuksella uimahalleihin, kuntosaleille ja liikuntatapahtumiin. Sinulla on myös mahdollisuus ottaa kaupunkipyörä käyttöösi, saada tukea liikkumisen aloittamiseen henkilökohtaisesta liikuntakoutsauspalvelusta tai hyödyntää henkilöstöliikunnan liikuntatarjontaa.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tehtävässä edellytetään LOP/LOVe LOP-lääkeluvan hyväksytty suorittaminen viimeistään koeajan kuluessa.

Luemme eduksi työkokemuksen psykiatrisesta hoitotyöstä tai päihdehoitotyöstä.

Sopimusala

SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Lisätiedot

Osastonhoitaja Jaana Lehtinen p. 040 334 4492

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille
Share in Facebook Share in Linkedin Share in Twitter Send as an email

$ads={2}


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

نموذج الاتصال